Friss hozzászólások

 
Ovis lettem
griffin, 2006, szeptember 10 - 22:20

Hétfőn reggel anyával maradtunk kettesben, s mikor lementünk sétálni úgy eleredt az eső, hogy nekem nem volt kedvem elvégezni a dolgomat. Apa sietett is délután nagyon haza, én meg nagyon vártam rá, mert alig hogy belépett az ajtón én már vettem is a pórázt és odarohantam az ajtó elé ezzel is jelezve, hogy siessünk le mert már nem bírom sokáig bent tartani. Rohantunk is le, hát én még ennyire nem örültem meg a zöld gyepnek mint ahogy akkor örültem neki. A következő két napban nem történt semmi említésre méltó. Csütörtökön este aztán autóba ültünk, anya hátra ült mellém és egész úton azt hajtogatta, hogy most elmegyünk Besszihez és Mancsihoz, s egy pár napra ott fogunk hagyni mert ahova most megyünk oda nem vihetünk magunkkal. Azt is mondta, hogy nagyon fogok nekik hiányozni és hogy sietve fognak majd értem jönni. Először nem igazán értettem, hogy mit is jelent mindez, de aztán amikor megérkeztünk Bessziékhez és egy kis idő múlva anyáék elindultak az autóval és én nem szállhattam be hozzájuk na akkor megértettem. A szemem előtt elfátyolosodott minden de nem csak nekem anyáéknak is. Első éjszaka először nem tudtam aludni, mert nem tudtam, hogy most mi lesz, de megnyugtattak, hogy minden rendben lesz és majd jönnek értem anyáék. A hétvége gyorsan eltelt hatalmasakat játszottam. Hétfőn szinte alig múlt el dél amikor is anyáék egyszer csak megjelentek. Boldogan rohantam hozzájuk és büszkén mutattam meg nekik a rövid sérómat. Úgy megöleltek mintha ezer éve nem láttuk volna egymást. Anya azt mondta, hogy ezzel az új designnal már igazi nagyfiú lettem. Igaz azt is megvallotta, hogy neki a selymes bundám azért az jobban tetszett..

Kedden reggel ahogy apával sétáltunk csak úgy jártak ott körülöttünk az iskolások, akik siettek az iskolába. Egyszer csak arra jött egy kisfiú akiről megéreztem, hogy nagyon szereti a kutyusokat és egyből elkezdtem körülötte ugrándozni. Örült nekem a kisfiú akartam neki puszit is adni, de nem értem fel erre a kisfiú lehajolt egy picit nekem, s úgy tartotta oda az arcát, hogy adjak neki nyugodtan egy puszit én meg nagyon boldog voltam, hogy puszit adhattam neki. Egy darabig kísértük de aztán szegénynek be kellett mennie az iskolába.

Szerdán apáék elkezdték már mondani, hogy csütörtökön este találkozni fogunk egy 10 hónapos airedale lánnyal akit Kyranak hívnak, és úgy is lett. Ahogy megláttam nagyon megörültem neki és szerencsére Ő sem mint úgy tekintett rám mint kis pisisre. Nagyon jót játszottunk, be kell hogy valljam nagyon el is fáradtam, ahogy hazamentünk bevertem a vacsorát és elszunyókáltam, később is már csak egy nagyon rövid sétára volt erőm. Pénteken a reggeli séta alatt arra lettem figyelmes, hogy valami mocorog a fűben valami kis apró valami, egy pillanatra megijedtem, s jeleztem apának, hogy van ott valami. Egyből meg is nyugtatott, hogy nem kell félnem mert az csak egy aprócska kis sün gyerek. Közelebb mentünk hozzá, ekkor már nagyon felbátorodtam, de apa nem engedte, hogy odamenjek hozzá mert hogy ne ijesszem meg másrészt meg azt mondta, hogy a gombostűivel nagyot tud ám szúrni a süni ha netalántán közelről akarnám megszaglászni. Jobb a békesség alapon szót fogadtam apának.

Szombat reggel apával elmentünk a népszigetre az oviba. Korábban odaértünk mint a többiek igaz már egy páran azért ott voltak. Ott volt például a lábamra lépő erdélyi kopó is illetve egy spániel lányka is. Mondanom se kell, hogy az utóbbival kezdtem el játszani amíg a többiek illetve az óvónénik meg nem jöttek. Ahogy megérkezett mindenki először a kis csoportba kerültem, de rövid játék után azt mondták, hogy én ide már túl nagy vagyok és így átkerültem a nagyobb csoportba. A sok fogócskában elfáradtam és míg aludtam addig apa elment anyával vásárolni. Vasárnap reggel elindultunk Kecskemétre egy kutyakiállításra ahol is rengeteg féle kutyát láttam. Kicsit, nagyot, feketét fehéret tarkát, ilyen olyan bundájút egyszóval rengeteg félét láttam. Nagyon megörültem amikor megláttam, hogy a fajtámból is mennyien jöttek el. A kiállításról átmentünk az apai nagyszüleimhez ahol ebéd után amíg anyáék beszélgettek addig én hatalmasakat rohangáltam a kertben. Néha meg-megálltam egy picit odamentem hozzájuk ledőltem egy picit melléjük majd újra nekiálltam futkározni. Hazafelé jövet pedig elterültem hátul az autóban és egy hatalmasat aludtam végig hazáig.

» griffin naplója

Archívum böngésző

« október 2017  
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Belépés

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • tamasbege
  • kozmizsuzsi
  • dorottya
  • tóthjenő
  • ozsvaldl

Véletlenszerű képek

 

| Copyright © 2006 www.airedaleterrier.hu - Minden jog fenntartva | Kapcsolatfelvétel |