Friss hozzászólások

 
Játék és móka
griffin, 2006, augusztus 6 - 19:51

Másnap reggel mikor anya elindult dolgozni akkor büszkén mentem le én is és megmutattuk apával, hogy milyen szépen tudok pórázon sétálni. Sétáltunk az út mellett is és nagyon bátran viselkedtem mert nem ijedtem meg az elhaladó valamiktől (apától megtudtam, hogy autóknak hívják őket), sőt meg megismertem valami csíkos valamit is, amit zebrának hívnak. Este mikor anyáért mentünk a buszmegállóba, akkor hirtelen jött valami hatalmas piros, ami fura szirénázó hangot adott, ha nincs a póráz akkor apa lehet, hogy a mai napig keres, de megnyugtatott, hogy semmi baj nem kell félnem, mert ez csak egy tűzoltó autó volt. Kis idő múlva jött még egy az már egyáltalán nem tűnt félelmetesnek így hát ügyet se vetettem rá.

Este történt egy kisebb baleset. Találkoztunk egy hét hónapos erdélyi kopóval, elkezdtem vele játszani. Elleste tőlem az ugrabugrálás csínját-bínját és a játék hevében rálépett a praclimra, ami nagyon fájt, be kell hogy valljam kicsit nyüszítettem is, hogy mindenki megsajnáljon, anya kézbe kapott és felvittek. Reggelre mondhatni kutya bajom se volt már. Délután összefutottunk egy beagle-el. Hát az hogy lefárasztott. Talált egy botot, pont olyat amire én már régóta vágytam, s gondoltam elveszem tőle, de úgy futott mint a nyúl. Néha megállt, azt hittem elfáradt, s végre enyém a bot, de mikor már-már utolértem volna akkor hirtelen felpattant és tovább szökkent. Mondanom se kell jól elfáradtam és a testvéreimről álmodtam, hogy vajon ők mit csinálhatnak, s nekik is ilyen soruk van, ők is ennyi barátot szereztek-e már?

Aztán akármilyen hihetetlen, nem akartam hinni a szememnek, amikor szombaton autóba ültünk elindultunk valamerre s amikor megálltunk ismerős helyen álltunk meg. Hazamentünk a szülőházamhoz s ott volt Besszi mama és Mancsi papa is, valamint egy csomó rokon. Sőt még két testvérem is eljött, s játszhattunk egy hatalmasat. Jó volt őket újra látni, kár hogy a többiek nem jöttek el. Mondanom se kell, hogy szombaton egész éjjel aludtam, ráéreztem az alvás izére és úgy döntöttem, hogy hagyom anyáékat is aludni, s nem megyünk le az éjszaka folyamán többször is pisilni, hiszen már nagyot nőttem és visszatudom tartani. Összességében ez a hét jól telt szereztem egy csomó új barátot. Legjobb haverjaim: két beagle, egy spániel és egy vattapamacs westie.

» griffin naplója

Archívum böngésző

« október 2017  
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Belépés

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • tamasbege
  • kozmizsuzsi
  • dorottya
  • tóthjenő
  • ozsvaldl

Véletlenszerű képek

 

| Copyright © 2006 www.airedaleterrier.hu - Minden jog fenntartva | Kapcsolatfelvétel |